Sëmundjet gjenitale – Dr. Muhammed Ali el-Barr

Autor:         Dr. Muhammed Ali el-Barr
Titulli:         Sëmundjet gjenitale
Përktheu:    Nig’jar Bajrami Hoti
Redaktor:    Ammar Hoti
Formati:      A5
Faqe:          103
Botues:       Privat

Dituria më e lartë është njohja e All-llahut, e ajo na drejton në njohjen e mënyrës së zbatimit të fesë së Tij. Sa më tepër të zgjerohet dituria fetare, aq më pak do të ketë turbullira dhe Sëmundjet gjenitale 6 – Prostitucioni padituria do të pakësohet. Në hadithe përmendet: ?Vlera e alimit (djetarit) në krahasim me abid-in (besimtarin) është si vlera e hënës së plotë në krahasim me yjet e tjerë.? Sepse ibadeti më i çmuar, më i lartësuar dhe i cili më së shumti meriton për t?u pranuar është ai ibadet i cili është në përputhshmëri dhe në pajtim me Sheriatin e nderuar. Ndërsa qëllimi dhe arsyeja e ekzistimit është bërja ibadet All-llahut: ?Unë nuk i krijova xhinnët dhe njerëzit për tjetër, pos që të Më adhurojnë.? [Edh-Dharijat: 56]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [450.65 KB]

Artikulli paraprakTa mësojmë Islamin – Muhammed Ali Fet’hullah
Artikulli tjetërKoment i sures jasin – Sejid Kutbi