Ta mësojmë Islamin – Muhammed Ali Fet’hullah

Autor:             Muhammed Ali Fet’hullah
Titulli:             Ta mësojmë Islamin
Përktheu:        Irfan Salihu
R. gjuhësor:    Arian Koçi
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              119
Botues:           Komiteti i bashkuar Saudit
Viti:                2004
Vendi:             Prishtinë

Ebu Umame, Allahu qoftë i kënaqur me të, transmeton se e ka dëgjuar të Dërguarin e Allahut, paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të, të thotë: “Lexoni Kur’anin, se ai do të vijë në Ditën e Gjykimit e të bëjë shefat (të ndërmjetësojë) për lexuesit e tij.”
Transmeton Uthman ibn Affani, kënaqësia e Allahut qoftë mbi të, që Resulull-llahu, paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Më i miri ndër ju është ai që e mëson Kur’anin e pastaj ua mëson atë të tjerëve.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [828.12 KB]

Artikulli paraprakManual i Islamit – Mburoja.net
Artikulli tjetërSëmundjet gjenitale – Dr. Muhammed Ali el-Barr