Ligjërata javore – Femi Raqipi

Autor:           Femi Raqipi
Titulli:           Ligjërata javore
Recensent:    Husamedin Abazi
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            348
Botues:         Logos-A
Viti:              2005
Vendi:           Shkup

Në këtë libër përmblidhen një sërë vazesh – ligjëratash, ku me ane të tyre lexuesit njoftohen për të vërtetat që i solli Islami, për ajetet kur’anore dhe hadithet, ku tregohet qartazi se shpallja hyjnore urdhëron vetëm për të mirë dhe ndalon gjithmonë nga e keqja. Ishin periudha të vështira që përjetuan hoxhallarët e brezave të kaluar. Ata me mund e sakrifica të mëdha e ruajtën Islamin deri në këtë ditë. Se ata ishin në shkallë të lartë diturie, këtë na e vërtetojnë edhe mundi dhe sakrifica e tyre. Në kohën më të vështirë ata deklaruan haptazi se Krijues i botës është Allahu xh.sh., ndërsa Mu-hammedi a.s. është rob dhe i Dërguar i Tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakÇelësi i Tokës së Paqes me Vërtetimin e Dy Dëshmive të Islamit – Hafidh ibn Ahmed el-Hakemij
Artikulli tjetërÇfarë i obligohet fillimisht muslimanit – Faik Hasani