Rregullat fetare që duhet t’i ndjekë një musliman në rast fitneje – Salih bin Abdulaziz Alu Shejh

Autor:         Salih bin AbdulAziz Alu Shejh
Titulli:         Rregullat fetare që duhet t’i ndjekë një musliman në rast fitneje
Përktheu:    Jusinian Topulli
Redaktor:    Leonard Xhemani
Formati:      A5
Faqe:          49
Botues:       Sh.B. “Tradita”
Viti:            2007
Vendi:         Tiranë, Shqipëri

Ky material, ndonëse është ligjëruar në një vend dhe në një situatë të ndryshme nga ajo
e vendit tonë, përmban disa rregulla dhe parime që për nga rëndësia dhe zbatimi i kalojnë përmasat e një vendi dhe kohe të caktuar. Këtu përmenden parime dhe rregulla islame shumë të rëndësishme që u vlejnë të gjithë muslimanëve, në çdo kohë dhe vend, e veçanërisht kur ata kalojnë sprova të rënda që rrezikojnë unitetin dhe bashkësinë e tyre fetare.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDomosdoshmëria e hixhabit në dritën e argumenteve hyjnore – Altin Torba
Artikulli tjetërSelefite janë të pastër – Salih bin AbdulAziz Alu Shejh