POZITA E SUNETIT NË ISLAM – Dr. Salih el Feuzan

POZITA E SUNETIT NË ISLAM

Titulli në origjinal:
“MEKANETU SUNEH FIL ISLAM”

Autori:
Dr. Salih bin Feuzan el Feuzan
(Anëtar i Komisionit të Përhershëm për Fetva dhe anëtar i Departamentit të Dijetarëve të Mëdhenj në Arabinë Saudite, Riad)

Përktheu nga origjinali:
Rashit R. Zylfiu

Redaktor fetar:
Alaudin Abazi

Korrektor letrar:
Arjan Koçi

Ballina:
Jeton Ibrahimi

Radhitja kompjuterike:
Avni G. Gashi

Boton: OJQ “Njëshmëria” Botime, Gjilan
Tirazhi: copë
Botimi i parë:
1433h /2012

I Dërguari, lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Kush jeton prej jush pas meje do të shohë mospajtime të shumta. Kapuni për Sunetin tim dhe të kalifëve të drejtë e udhëzues.
Kapuni për to me dhëmballë dhe kini kujdes prej gjërave të shpikura se çdo shpikje është bidat dhe çdo bidat është humbje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Shkarko librin:Pozita e synetit ne Islam

Artikulli paraprakAjka e kuptimit të dhjetë sureve të fundit të Kur’anit – Rashit Zylfiu
Artikulli tjetërNJË DITË ME TË DASHURIN TËND MUHAMEDIN – Ejmen bin Abdul Aziz Ebanemij