NJË DITË ME TË DASHURIN TËND MUHAMEDIN – Ejmen bin Abdul Aziz Ebanemij

NJË DITË ME TË DASHURIN TËND MUHAMEDIN
(paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të)

Titulli original:
“JEVMUN ME’A HABIJBEK SAL-LALLAHU ALEJHI UE SEL-LEM”

Autor: Ejmen bin Abdul Aziz Ebanemij
Recensoi: Dr. Abdul Kerim bin Abdulah el Hudejri
Përktheu dhe përshtati: Rashit Zylfiu
Redaktor fetar: Dr. Sedat Islami
Korrektor letrar: Mr. Arjan Koçi

Ballina dhe radhitja kompjuterike:
Avni G. Gashi

Tirazhi:
3000
Botimi i parë
Gusht, 2014

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Shkarko librin:Nje dite me te dashurin

Artikulli paraprakPOZITA E SUNETIT NË ISLAM – Dr. Salih el Feuzan
Artikulli tjetërBota e miqve tonë të vegjël, milingonave – Harun Jahja