Porosi Selefije dhe këshilla edukative – Ahmed ibn Umer Bazmul

Autor:           Ahmed ibn Umer Bazmul
Titulli:           Porosi Selefije dhe këshilla edukative
Përktheu:      Besmir I. Cacani
Recensent:    Xhemal N. Jakupi
Formati:        A6
Faqe:            21
Botues:         forumiselefi.net

Prej mirësive të Allahut azze ue xhel-le mbi mua dhe ju të gjithë, është se na ka bërë prej pjesëtarëve në Fenë madhështore Islame. [na ka bërë prej të pjesëtarëve] në Fenë Islame, me të cilën Allahu azze ue xhel-le ka mbyllur shpalljet, ndërsa Pejgamberi ynë Muhamed sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka mbyllur dhe vulosur Pejgamberët dhe pejgamberinë; nuk ka pejgamber pas tij sal-lAllahu alejhi ue sel-lem, dhe ai është vula alejhis-salatu ues-selam.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakQëndrimet e perëndimit ndaj Islamit – Abdulvedud Jusuf ed-Dimeshkij
Artikulli tjetërBesimi në engjëj dhe ndikimi i kësaj në jetën e njeriut – Salih el-Feuzan