Përçarja dhe Mosmarrëveshja në Umet vjen si pasojë e Bidateve – Imam Shatibiu

Autor:         Imam Shatibiu
Titulli:         Përçarja dhe Mosmarrëveshja në Umet vjen si pasojë e Bidateve
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      A6
Faqe:          32
Botues:       AudioSelefi.org
Burimi:       www.salafipublications.com

Ibn Uehb ka thënë: E dëgjova Malikun të thotë: Nuk ka ajet në Librin e Allahut që të jetë më i rëndë për Njerëzit e Epsheve që kanë mosmarrëveshje sesa ky ajet: “Në Ditën (e Ringjalljes) kur disa fytyra do të zbardhen e kur disa fytyra do të nxihen; e sa për ata që do të nxihen (do tu thuhet atyre): A e flakët tej Besimin pasi e patët pranuar atë? Atëherë shijoni dënimin (në 2jarr) për braktisjen e Besimit (që patët).” [Ali-Imran, 106]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [317.54 KB]

Artikulli paraprakShenjat dhe shkaqet e përfundimit të mirë – Halid ibn Abdurrahman
Artikulli tjetërKujtdo që fakt kërkon, Kur’ani i mjafton – Shejh Abdulhamid Kishk