Kujtdo që fakt kërkon, Kur’ani i mjafton – Shejh Abdulhamid Kishk

Autor:         Shejh Abdulhamid Kishk
Titulli:         Kujtdo që fakt kërkon, Kur’ani i mjafton
Përktheu:    Jahja Hondozi
Formati:      4.3 x 7.1
Faqe:          73
Tirazhi:       1000
Botues:       Botimet FENER
Viti:            2019
Vendi:         Prishtinë

Ky është një libër në të cilin kam shtjelluar parimin themelor në fenë islame, e ai është Kur’ani – baza e mbrojtjes nga devijimi, është strehim kur shpërthen sprovimi, shpëtim nga humbja dhe udhëzues tek drita kur shfaqet çrregullimi.
Këtu kam përmendur disa ajete që kanë të bëjnë me njësimin në emrat dhe cilësitë e Zotit (tevhidul-esma vessifat).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPërçarja dhe Mosmarrëveshja në Umet vjen si pasojë e Bidateve – Imam Shatibiu
Artikulli tjetërHavarixhët – Ali Nasir Fekihi