O ju që besoni kijeni frikë Allahun – Abdulaziz ibn Jahja el-Bura’ij

Autor:         Abdulaziz ibn Jahja el-Bura’ij
Titulli:         O ju që besoni kijeni frikë Allahun
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          21
Botues:       Selefi.org
Viti:            Mars, 2014

Ky ajet fisnik është një këshillë prej këshillave të Kur`anit fisnik, me të cilin na këshillon Allahu – ‘Azze ue Xhel-le -. Allahu – ‘Azze ue Xhel-le – thotë: “O njerëz, ju ka ardhur këshillë nga Zoti juaj.” Pra, kjo është këshillë. Dhe Allahu e ka bërë të gjithë Kur`anin me
këshilla, me të cilat Ai na këshillon. Dhe qëllimi me këto këshilla është që ne të përgatitemi për Takimin me Allahun – ‘Azze ue Xhel-le -.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakSherh Akide Tahavije – Abdulaziz ibn Baz
Artikulli tjetërGjendjet e mahnitshme – Ebu Hamid el Gazali