Sherh Akide Tahavije – Abdulaziz ibn Baz

Autor:         Abdulaziz ibn Baz
Titulli:         Sherh Akide Tahavije
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          41
Botues:       Selefi.org
Viti:            Maj, 2013
Vendi:         Mekë, Arabi Saudite

Ky është sqarim i Besimit të Ehli-Sunetit dhe Xhematit sipas medh`hebit të Fukahave të Umetit: Ebij Hanifeh en-Nu’man Ibën Thabit el-Kufij, Ebij Jusuf Ja’kub Ibën Ibrahim el-Ensarij dhe Ebij ‘Abdullah Muhamed Ibnul-Hasen esh-Shejbani – Allahu qoftë i kënaqur me të gjithë ata – dhe çfarë besojnë ata rreth bazave të Fesë, besim me të cilin ata adhurojnë Zotin e Gjithësisë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakKëshillë e përgjithshme rreth disa prej gjynaheve të mëdha – Abdulaziz ibn Baz
Artikulli tjetërO ju që besoni kijeni frikë Allahun – Abdulaziz ibn Jahja el-Bura’ij