Njohje e përgjithshme me Islamin – Universiteti Islamik i Medinës

Autor:         Universiteti Islamik i Medinës
Titulli:         Njohje e përgjithshme me Islamin
Përktheu:    Ahmed Kalaja
Formati:      A6
Faqe:          22
Botues:       IslamHouse
Viti:            2010

ISLAMI: Eshtë dëshmia “La ilahe il-lall-llah, Muhamedun resulull-llah” (Nuk ka të Adhuruar i Cili meriton adhurimin përveç All-llahut, dhe se Muhammedi është i Dërguari i Tij), me zemër, gjuhë e gjymtyrë. Islami përfshinë besimin në gjashtë shtyllat e besimit, zbatimin i pesë shtyllave të Islamit e të gjitha këto me bamirësi.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [864.87 KB]

Artikulli paraprakPema e besimit – Abdurrahman es-Sa’dij
Artikulli tjetërNjohje rreth Islamit dhe vlerave të tij – Abdulaziz ibn Baz