Njohje rreth Islamit dhe vlerave të tij – Abdulaziz ibn Baz

Autor:           Abdulaziz ibn Baz
Titulli:           Njohje rreth Islamit dhe vlerave të tij
Përktheu:      Ylli Rama
Recensent:    Shuajb Rexha
Redaktor:      Sashenka Jaupi
Formati:        A6
Faqe:            26
Botues:         Udha e besimtarëve
Viti:              2012
Vendi:           Tiranë, Shqipëri

Allahu i Lartësuar ka thënë: “Sot jua përsosa fenë tuaj, e plotësova dhuntinë Time ndaj jush dhe zgjodha që Islami të jetë feja juaj.” [Maide: 3].
Gjithashtu ka thënë: “Feja e vërtetë tek Allahu është vetëm Islami.” [Ali Imran: 19].
Po ashtu ka thënë: “Kush kërkon tjetër fe përveç Islamit, nuk do t’i pranohet dhe ai në botën tjetër do të jetë i humbur.” [Ali Imran: 85].

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [717.43 KB]

Artikulli paraprakNjohje e përgjithshme me Islamin – Universiteti Islamik i Medinës
Artikulli tjetërMbytja (vrasja) e njeriut në Islam – Rexhep Ismaili