Një mesazh i vetëm – Dr. Naxhi el-Arfexh

Autor:             Dr. Naxhi el-Arfexh
Titulli:             Një mesazh i vetëm
Përktheu:        Bledar Haxhiu
R. gjuhësor:    Erion Sula
Formati:          5.3 x 6.8
Faqe:              31
Botues:           Alukah.net
Viti:                2010

Këtë libër e kemi nxjerrë për auditorin në mënyrë që të gjejë përgjigjen e duhur nëpërmjet një mesazhi të ndërtuar në baza të qëndrueshme, të sigurta e të pakontestueshme. Nga qëllimet e librit është bërja e qartë se cili është sensi i jetës dhe si duhet të jetë i orientuar besimi ynë në Zot. Të vejë në dukje një gabim të madh tek i cili bien shumica e njerëzve papushim dhe të japë dritë mbi mesazhin e Profetëve rreth çështjes më të madhe dhe më thelbësore, besimin në Zotin një.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBesimi, bazat, esenca dhe negacioni – Dr. Muhammed Nuajm Jasin
Artikulli tjetërSociologjia e Ibën Haldunit – Dr. Neshet Toku