Ndihmëtar në kuptimin e xhuzit të tridhjetë – Zejd Umer Abdullah

Autor:         Zejd Umer Abdullah
Titulli:         Ndihmëtar në kuptimin e xhuzit të tridhjetë
Përktheu:    Sulejman Xhafa
                   Gentian Asllani
                   Shkëlzen Liçi
Redaktor:    Arian Koçi
Formati:      A5
Faqe:          179
Botues:       Islamhouse
Viti:            2010

Këtë tefsir1 e hartuam në mënyrë që Kur’ani i Shenjtë të kuptohet më lehtë. Ky xhuz, si të gjithë xhuzet e tjerë, ka të veçantën e tij. Ata të cilët dëshirojnë t’i përkushtohen Kur’anit duhet të fillojnë nga ky xhuz. Xhuzi përmban 37 sure, në të cilat flitet për shtyllat e Islamit dhe themelet e Teuhidit.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut – Salih el-Munexhid
Artikulli tjetërTre parimet fundamentale – Zejd Ibn Muhamed Ibn Hadi el-Madkhali