Muhamedi a.s. në Bibël – Abdul’Ehad Davud

Autor:                             Abdul’Ehad Davud
Titulli:                             Muhamedi a.s. në Bibël
Përktheu:                        Arif Rr. Emini
Krahasoi me origjinalin:    Qemail Murati
Lektor:                            Mustafë Statovci
Formati:                          A5
Faqe:                              267
Botues:                           Arif Rr. Emini
Viti:                                2010
Vendi:                             Prishtinë

“Ata që e pranojnë të Dërguarin (Muhamedin), Pejgamberin që nuk di të shkruaj as të lexojë të cilin e gjejnë të përmendur në librat e tyre, në Tevrat dhe në Ungjill, i urdhëron në vepra të mira dhe i ndalon prej veprave të këqija, ai ua lejon atyre atë që është e lejueshme (e pastër – hallall) dhe ua ndalon ate që është e papastër e lejueshme, heq ata barrën e rëndë të tyre dhe prangat që ishin mbi ta. Pra sa u përket atyre që i besojnë e respektojnë dhe e ndihmojnë ate, ndjekun (veprojnë me) dritën që erdhi me te, të tillët janë të sukseshëm. (El-Kur’an, VII, 157).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.37 MB]

Artikulli paraprakPlanprogrami i edukimit të fëmijës në bazë të Kuranit Fisnik – Muhamed Ibrahim Selim
Artikulli tjetërMësimi i Fesë Islame për Fëmijë (1) – Lidhja e hoxhallarëve të Shqipërisë