Planprogrami i edukimit të fëmijës në bazë të Kuranit Fisnik – Muhamed Ibrahim Selim

0
479

Autor:            Muhamed Ibrahim Selim
Titulli:            Planprogrami i edukimit të fëmijës në bazë të Kuranit Fisnik
Përktheu:       Dr. Musli Vërbani
Korrektura:     Burim Bunjaku
Formati:         B5
Faqe:             123
Botues:          Privat

Për shokët e mi dijetarë dhe dijetare të bankave shkollore dhe punonjësit edukativo-arsimor, të cilët më kanë dhënë vullnet dhe shpresë për të përpiluar “Planprogram të plotë edukativ”, të cilët studiojnë dhe e mësojnë me nxënësit dhe studentët e tyre dhe punojnë në realizimin e parimeve me fjalë, vepër dhe sjellje.
Për djemtë dhe vajzat (nxënësit dhe nxënëset) e mia me të cilët jam konsultuar në klasë, ku kam qenë profesor i tyre dhe drejtor i edukimit dhe arsimimit, pranë fytyrave të cilëve kam lexuar pastërtinë e natyrshmërisë, bukurinë dhe lumturinë, në sytë e të cilëve kam parë kënaqësinë në All-llahun.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko