Mesxhidi Aksa – Dr. Musli Vërbani

Autor:       Dr. Musli Vërbani
Titulli:       Mesxhidi Aksa
Formati:    A5
Faqe:        34
Botues:     Privat
Viti:          2009
Vendi:       Kaçanik

“Jehuditë thanë: “Dora e All-llahut është e shtrënguar!” Qofshin të shtangura duart e tyre dhe qofshin të mallkuar, pse thanë atë. Jo, duart e Tij janë të shlira. Ai furnizon ashtu si të dojë. Kjo që t’u zbrit ty do t’u shtojë disave nga ata (nga paria fetare) shumë largimin dhe mohimin. Ne ndërmjet tyre hodhëm armiqësi dhe urrejtje që do t’u vazhdojë deri në ditën e kijametit. Sa herë që ndezën zjarr për luftë, All-llahu e shoi atë, e ata përpiqen për shkatërrime në tokë. All-llahu nuk i do ngatërrestarët.” (El-Maide, 64)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDëshiroj të jem ai që nuk duhet të jem – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërTre parimet dhe argumentet e tyre – Muhammed ibn Abdulvehabi