BallinaGjeografi dhe Astronomi

Gjeografi dhe Astronomi

Malajzia – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:               Dr. Hajredin Hoxha Titulli:               Malajzia Përktheu:          Dr. Sedat Islami Recensent:        Ajni Sinani R. gjuhësore:    Mimoza Sinani Formati:            8.5 x 11 Faqe:                91 Botues: ...

Përhapja e Islamit – Sami Frashëri

Autor:         Sami Frashëri Titulli:         Përhapja e Islamit Përktheu:    Miftar Ajdini Formati:      A5 Faqe:          39 Botues:       Logos-A Botimi:       I tretë Viti:           1994 Vendi:        Shkup, Maqedoni Veriore Dije, Allahu të shpëtoftë, se në këtë traktat hulumtohet...

Rizgjimi islam ndermjet kundershtimit dhe ekstremizmit – Dr. Jusuf Kardavi

Autor:       Dr. Jusuf Kardavi Titulli:       Rizgjimi islam ndermjet kundershtimit dhe ekstremizmit Formati:    5.9 x 7.8 Faqe:        195 Botues:     Sh.B. Logos-A Nuk është as e drejtë as e ndershme t’i fajësojmë vetëm të rinjtë apo disa prej tyre që kanë rënë në teprim në mendim apo...

Islami dhe varfëria – Dr. Jusuf Kardavi

Autor:      Dr. Jusuf Kardavi Titulli:      Islami dhe varfëria Formati:   5.9 x 7.9 Faqe:       68 Këto faqe nuk janë të reja për rregullimin ekonomik në islam, sepse për këtë janë shkruar libra të tjerë më gjërësisht që i përmbajnë ligjet e islamit dhe këshillat e tij të veçanta...