Mësime nga tregimet I – Ismail Ozxhan

Autor:             Ismail Ozxhan
Titulli:             Mësime nga tregimet I
Përktheu:        Fatmir Sulaj
Recensent:      Zija Vukaj
Kryeredaktor:  Alban Kali
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              106
Botues:           Progresi Botime
Viti:                2014
Vendi:             Shkodër, Shqipëri

Në pjesën e parë të këtij libri zënë vend tregime dhe histori që lidhen me figura dhe personalitete të shquara në fushën fetare. Ato janë radhitur në mënyrë kronologjike. Ndërsa në pjesën e dytë zënë vend tregime me frymë fetare e karakter edukativ.
Ata që do t’i lexojnë me kujdes, do të vënë re se në këto tregime ka mesazhe shumë të vlefshme në lidhje me aspekte të ndryshme të jetës sonë. Libri përfshin tema udhërrëfyese dhe orientuese në shumë çështje, si: ndershmëria, sakrifica, falja, fqinjësia, miqësia, shoqëria, zemra e ngopur kundrejt pasurisë së kësaj bote, zemërbutësia, etj.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFuqia e Besimit Përsosmëri e Shpirtit – Ismet U. Shehibrahimovic
Artikulli tjetërEdukata familjare – Islam Dizdari, Bahri Aliu