Demografi

Rizgjimi islam ndermjet kundershtimit dhe ekstremizmit – Dr. Jusuf Kardavi

Autor:       Dr. Jusuf Kardavi Titulli:       Rizgjimi islam ndermjet kundershtimit dhe ekstremizmit Formati:    5.9 x 7.8 Faqe:        195 Botues:     Sh.B. Logos-A Nuk është as e drejtë as e ndershme t’i fajësojmë vetëm të rinjtë apo disa prej tyre që kanë rënë në teprim në mendim apo...

Islami dhe varfëria – Dr. Jusuf Kardavi

Autor:      Dr. Jusuf Kardavi Titulli:      Islami dhe varfëria Formati:   5.9 x 7.9 Faqe:       68 Këto faqe nuk janë të reja për rregullimin ekonomik në islam, sepse për këtë janë shkruar libra të tjerë më gjërësisht që i përmbajnë ligjet e islamit dhe këshillat e tij të veçanta...