Libri i Teuhidit dhe Akides – Hejthem Ser’han

Autor:         Hejthem Ser’han
Titulli:         Libri i Teuhidit dhe Akides
Përktheu:    Firdeus Ilir Çorja
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          80
Botues:       Gjurmët e Dijes

Nuk ka dyshim se mësimi, puna dhe thirrja në realizimin e teuhidit dhe distancimi prej shirkut dhe pasuesëve të tij, është obligimi më i madh me të cilin Allahu i urdhëroi robërit e Tij. Kjo ishte thirrja e profetëve, prej të parit Nuhut deri tek i fundit, vula e profetëve Muhammedi (salallahu alejhi ue selem).
Vërtet Ne tek çdo popull çuam të dërguar (që u thonin atyre): “Adhurojeni Allahun dhe shmanguni prej (largohuni) idhujve!” (En Nahl: 36)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.73 MB]

Artikulli paraprakUdhëzues i ilustruar mbi Islamin – I. A. Ibrahim
Artikulli tjetërTrajtesa mbi imanin – Hasan Fehmi efendi