Kurani në jetën e përditshme – Haxhah Liza Abdullah

Autor:             Haxhah Liza Abdullah
Titulli:             Kurani në jetën e përditshme
Përktheu:        Mr. Fehim Dragusha
Recensent:      Mr. Ajni Sinani
R. gjuhësor:    Ermal Bega
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              114
Botues:           Qendra INTA
Viti:                2009
Vendi:             Skënderaj

Liza Abdullah e hulumtoi Librin e Shenjtë, Kur’anin dhe arriti tek hapat e thjeshtë që mund të na shpiejnë më pranë Zotit. Ajo ka veçuar ajete të cilat lidhen me çështje që i kemi më për zemër, si: besnikëria karshi drejtësisë, familja dhe miqtë, thënia e së vërtetës, etika e ndërveprimeve ekonomike, bamirësia dhe lutja, lumturia.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprak400 këshilla islame – Ahmed Izzuddin El-Bejanuni
Artikulli tjetërDialogu, obligim hyjnor – Dr. Qani Nesimi