400 këshilla islame – Ahmed Izzuddin El-Bejanuni

Autor:             Ahmed Izzuddin El-Bejanuni
Titulli:             400 këshilla islame
Përktheu:        Mr. Fehim Dragusha
Redaktor:        Prof. Muhamed Dërmaku
R. gjuhësor:    Ermal Bega
Formati:          5.7 x 8.0
Faqe:              71
Tirazhi:           3000 copë
Botues:           Xhamia “el-Hidaje”
Botimi:            I parë
Viti:                2009
Vendi:             Zvicër

Është e njohur se për të folur shkurt duhet menduar gjatë. Njerëzit në përgjithësi janë në gjendje të dëgjojnë gjatë, por jo edhe të lexojnë gjatë, andaj në situata të caktuara, do të ishte më se e nevojshme që lexuesi të posedonte ndonjë udhëzues të shkurtër që shërben për arsimim dhe flet për situata të ndryshme të jetës, e sidomos në jetën fetare. Mendoj se këtë nevojë e mbulon tejet mirë libri “400 Këshilla Islame” i autorit Ahmed El-Bejanuni.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMësime të rëndësishme për popullin e thjeshtë – Abdulaziz ibn Baz
Artikulli tjetërKurani në jetën e përditshme – Haxhah Liza Abdullah