Kriza e mendimit bashkëkohor – Taha Xhabir Ulvan

Autor:          Taha Xhabir Ulvan
Titulli:          Kriza e mendimit bashkëkohor
Përktheu:     Muhamed Mustafa
Recensent:   Nexhat Ibrahimi
Formati:       8.5 x 11
Faqe:           67
Botues:        Logos-A
Viti:             1997
Vendi:          Shkup

Duke u nisur nga problemi specifik me të cilin ballafaqohen të rinjtë që i studiojnë shkencat shoqërore në universitetet e perëndimit, Komiteti Kulturor i Ligës Islame vendosi që brenda programit të vet kulturor të organizojnë ligjërata të posaçme rreth shkencave shoqërore nga aspekti Islamik. Meqë këto shkenca studiohen në universitet e Perëndimit, sipas metodologjisë që paraqet natyrën dhe kontributin e kulturës perëndimore, si dhe prezantojnë parimet ideologjike e filozofike të qytetërimit perëndimor, studiusi musliman i cili studion këto sheknca gjendet në një pozitë të vështirë…

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakUdhëzimet e sureve të Kuranit – Umer el-Mukbil
Artikulli tjetërKultura e dialogut islam – Taha Xhabir Ulvan