Kokë me kokë me të rinjtë – Ali Bashgil

Autor:        Ali Bashgil
Titulli:        Kokë me kokë me të rinjtë
Përktheu:   Mr. Metin Izeti
Recensent: Mr. Ali Pajaziti
Formati:     9.5 x 15
Faqe:         87
Botues:      Sh.B. Logos-A
Viti:           2000
Vendi:        Shkup

Të jemi më konkret, kjo broshurë nuk është vepër shkencore si veprat të cilat i përmenda më lartë. Ajo është një udhërrëfyes që do t’u shërbejë brezave të rinj pa përvojë të punëtorisë mendore. I respektuari lexues, a e di se ky grup është më mbrapa dhe në pozitë më të vështirë se ata që punojnë punë fizike. Dihet mirëfilli se çdo çirak kur e fillon artizanatin e vet është pranë mjeshtrit dhe punon nën mbikëqyrjen e tij. Ai me sytë e vet e sheh se si punon një njeri që e njeh zanatin dhe vetë e kupton se fuqia fizike nën urdhrin e intelektit dhe vullnetit arrin suksese të duhura në punë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBiografia e Mukbil ibn Hadi el-Uadi’ij – Alban Malaj
Artikulli tjetërHistoria, shoqëria, tradita – Ali Bulac