Këshillë e përgjithshme rreth disa prej gjynaheve të mëdha – Abdulaziz ibn Baz

Autor:         Abdulaziz ibn Baz
Titulli:         Këshillë e përgjithshme rreth disa prej gjynaheve të mëdha
Përktheu:    Muhamed Kallashi
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          18
Botues:       Selefi.org

Këshilla ime për çdo musliman është që të ketë frikë (tekua) Allahun – Subhanehu ue Te’ala – në të gjitha gjendjet dhe ta ruajë gjuhën e tij nga të gjitha fjalët, përveç fjalëve që mendon se kanë ndonjë dobi, sepse ndodh që fjalët e lejuara të tërheqin te fjalët e ndaluara apo të urryera, dhe kjo ndodh shumë midis njerëzve. Allahu – Subhanehu ue Te’ala – thotë:
“Ai nuk flet ndonjë fjalë e të mos jetë pranë tij përcjellësi (engjëlli) i gatshëm (që nuk lë asgjë pa shkruar).” Kaf, 18.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakForma e namazit – Abdulaziz ibn Baz
Artikulli tjetërSherh Akide Tahavije – Abdulaziz ibn Baz