Këshilla të Shkëlqyera për ata që janë Penduar – Ahmed ibn Muhammed esh-Shihi

Autor:         Ahmed ibn Muhammed esh-Shihi
Titulli:         Këshilla të Shkëlqyera për ata që janë Penduar
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          26
Botues:       Selefi.org

Këshilloj çdo vëlla që dëshiron shpëtim dhe mirëqënie në këtë jetë dhe në Ahiret që të kapet fortë pas menhexhit (metodologjinë) të Ehli-Sunetit dhe Xhematit, në mënyrë që të shpëtojë nga shubuhatet (dyshimet, keqkuptimet dhe argumentet e paqarta që përdoren për të justifikuar të pavërtetën). Dhe unë e këshilloj atë që të jetë i sinqertë në teuben (pendimin) e tij dhe të jetë i zellshëm në kërkimin e atyre gjërave që do t’i japin qëndrueshmëri e vendosmëri, ndërsa i mbështetet Allahut, Dashamirësi dhe i Gjithëdituri. Dhe e këshilloj atë që të kërkojë mbrojtje dhe strehim tek Allahu e ta ulë veten para Atij duke i kërkuar ndihmë dhe sukses.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakShpjegim i Anuluesve të Islamit – Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij
Artikulli tjetërNjeriu në filozofinë e Avincensës – Ali Durusoj