Jeta dhe vdekja – Muhammed el-Muteveli Sharaviu

Autor:           Muhammed el-Muteveli Sharaviu
Titulli:           Jeta dhe vdekja
Përktheu:      Muhamed Jusufi
Recensent:    Ajni Sinani
Formati:        A5
Faqe:            145
Botues:         Sh. K. “Zëri ynë”
Viti:              2005
Vendi:           Prishtinë

I dashur lexues,
Shpresoj që ky libër të lexohet me vëmendje. Kemi të bëjmë me jetën e kësaj bote dhe me të ardhmen tonë në botën e përje-tshme. Neglizhimi, ose mohimi i saj do të na kushtojë shumë. Nuk do të dëshiroja që asnjë nga bashkëkombasit e mi dhe askush nga mbarë qeniet njerëzore, t’a humbiste rrugën e drejtë. Ndërsa ata që vazhdojnë t’a mbivlerësojnë vetveten, pasi t’a kenë lexuar këtë libër i cili është bazuar krejtësisht në Kur’an, pra në fjalët e All-llahut xh. sh., atëherë le t’a meritojnë dënimin e dhembshëm nga Ai, sepse, vërtet, kryeneçët shkatërrimtarë, nuk meritojnë të mëshirohen.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakGjykimi me atë që nuk e ka zbritur Allahu – Dr. Abdurrahman Mahmud
Artikulli tjetërTë jetosh dhe të vdesësh në islam – Abdulkadir Al-Murabit