Islamizimi i shkencave humane – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:                Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:                Islamizimi i shkencave humane
Përktheu:           Doc. Dr. Muhamed Mustafa
Recensent:         Ajni Sinani
Re. gjuhësore:    Mimoza Sinani
Formati:             8.5 x 11
Faqe:                 33
Botues:              Furkan ISM
Viti:                   2013
Vendi:                Tetovë, Maqedonia Veriore

Askush nuk mund të kontestojë se ummeti islamik jeton në një gjendje të përçarë e kontroverse. Mjerë për ta! Edhe pse ummeti islamik posedon elementet më të forta dhe më të mëdha njerëzore, natyrore dhe fetare, përsëri vërejmë dekadencë ekonomike, politike, shoqërore e intelektuale. E gjithë kjo ndodh për shkak të largimit të muslimanëve nga mësimet e Kur’anit Fisnik dhe hadithit të pastër pejgamberik. Dënimi i tillë vjen si rezultat i veprave, dhe me plot të drejtë Zoti i Madhëruar thotë: “Kush largohet nga dhikri im, do të ketë jetë të tmerrshme!”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakEdukata e mësuesit dhe studiuesit të Kuranit – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërKonceptet e të mirës – Dr. Hajredin Hoxha