Sherh Lamijjeh e Shejkhul-Islam Ibn Tejmijjeh – Zejd el-Medkhalij

Autor:        Zejd ibn Muhammed el-Medkhalij
Titulli:        Sherh Lamijjeh e Shejkhul-Islam Ibn Tejmijjeh
Përktheu:   Alban Malaj
Formati:     8.5 x 11
Faqe:         30
Botues:      Selefi.org
Viti:           Gusht, 2012
Vendi:        Mekë

O ti që pyet për Akijden dhe Medh`hebin tim,
I udhëzuar qoftë ai që pyet për këtë Udhëzim.

Dëgjoje fjalën e atij që me bindje beson,
Dhe besimin e tij kurrë s’e lë e kurrë s’e ndryshon.

T’i dua të gjithë Sahabët, ky është medh`hebi im,
E dashurinë ndaj Ehli-Bejtit për Allahun e kam adhurim.

… (pjesë nga poema “el-Lamije”)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakAkideja Hamevije – Shejhul-Islam Ahmed ibn Tejmijje
Artikulli tjetërBesimi i çdo Muslimani – Xhemil Zejno