Hafiz Ibrahim Dalliu dhe ekzegjeza e tij kur’anore – Dr. Ismail Bardhi

Autor:             Dr. Ismail Bardhi
Titulli:             Hafiz Ibrahim Dalliu dhe ekzegjeza e tij kur’anore
Recensent:      Dr. Muhamed Aruçi
                      Mr. Qemajl Morina
R. gjuhësor:    Fatmire Ajdini – Morina
Korrektor:       Urim R. Poshka
Formati:          9.5 x 13.5
Faqe:              261
Botues:           Logos-A
Viti:                1998
Vendi:             Shkup, Maqedoni Veriore

“Për ne kontributi i shqiptarëve në lumenjtë e ndryshëm nuk është aspak kontestues. Këtë e dëshmojnë emra të mëdhenj siç janë Samiu, Mehmet Akif Ersoji e të tjerë. Por me rëndësi të veçantë është që studiuesit e ndryshëm, e sidomos ata shqiptarë, t’i rizbulojnë dhe t’i prezentojnë figurat e merituara të kulturës fetare, të cilët pa dyshim janë të shumtë. Një ndër ta është edhe Hafiz Ibrahim Dalliu me veprën e tij Ajka e kuptimeve të Kuranit. Shpresojmë se dikush do ta kompletojë këtë komentim të Kuranit.”

Prof. Dr. Mehmet Sait Hatiboglu

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFunksionet e ajeteve me ilustrime dinamike në Kur’anin Fisnik – Ajman es-Sejjid Ali es-Sajjad
Artikulli tjetërMetoda e selefëve në trajtimin e fitneve – Bledar Hoxha