Fetvaja rreth bashkimit të feve – el-Lexhnetu ed-Daime

Autor:         el-Lexhnetu ed-Daime
Titulli:         Fetvaja rreth bashkimit të feve
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          15
Botues:       Selefi.org
Viti:            Nëntor, 2014
Vendi:         Mekë

Së pari: prej bazave të besimit në Islam, të cilat janë të njohura domosdoshmërisht në këtë fe dhe për të cilat Muslimanët kanë unanimitet, është se nuk ekziston në faqen e tokës asnjë fe e vërtetë përpos fesë Islame dhe se ajo është feja e fundit dhe shfuqizuesja e të gjitha feve, besimeve dhe ligjeve që kanë qenë përpara saj, kështu që nuk mbetet në faqen e tokës asnjë fe me të cilën mund të adhurohet Allahu, përpos fesë Islame.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.52 MB]

Artikulli paraprakShejtani, mënyrat e mashtrimit të tij – Ebu Ijad
Artikulli tjetërLepurushi guximtar – Engin Nigar