Falënderimi (19) – Dr. Musli Vërbani

Autor:           Dr. Musli Vërbani
Titulli:           Falënderimi (19)
Seria:            Planprogrami i muslimant të vogël
Recensent:    Burim Bunjaku
Formati:        B5
Faqe:            18
Botues:         Autori
Viti:              2011
Vendi:           Kaçanik

Besimtari gjithmonë e falënderon Allahun. Gjithmonë falënderon prindërit. Ai falënderon çdo njërin, i cili i bën mirë atij. Besimtari e di se ai, i cili nuk falënderon njerëzit, ai nuk e falënderon as Allahun. Falënderimi është prej specifikave madhështore të Islamit, cilësi, të cilën shumë pak njerëz e kanë. Zoti i Lartmadhëruar thotë: “Dhe shumë pak prej robërve janë falënderues.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDurimi (18) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërBamirësia (20) – Dr. Musli Vërbani