Edukata e nxënësit të dijes dhe shkaqet ndihmuese për marrjen e saj – Muhammed el-Uthejmin

Autor: Muhammed el-Uthejmin
Titulli: Edukata e nxënësit të dijes dhe shkaqet ndihmuese për marrjen e saj
Përktheu: Bledar Albani
Formati: 8.5 x 11
Faqe: 30
Botues: Botues Privat

D.m.th. qëllimi i tij me kërkimin e dijes të jetë për Hir të Allahut dhe për të fituar botën tjetër, sepse Allahu i Madhëruar ka nxitur për këtë dhe ka përgëzuar për të, siç ka thënë Allahut i Madhëruar: “Dije se nuk ka të adhuruar tjetër (me të drejtë) përveç Allahut dhe kërko falje për gjynahet e tua!” [Muhamed, 19].

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakBibla, Kurani dhe Shkenca – Maurice Bucaille
Artikulli tjetërPyetje Përgjigje rreth Bajramit – Muhammed el-Uthejmin