Bibla, Kurani dhe Shkenca – Maurice Bucaille

Autor:           Maurice Bucaille
Titulli:           Bibla, Kurani dhe Shkenca
Përktheu:      Nazim Juniku
Recensent:    Admir Banaj
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            141
Botues:         Botues Privat

Këtë përkthim ua kushtoj lexuesve shqiptarë të cilët e çmojnë lart urtësinë, arsimin dhe diturinë, studentëve, profesorëve, shkencëtarëve dhe intelektualëve të tjerë të sotëm dhe të ardhshëm duke mbajtur parasysh gjithnjë porosinë e Zotit të Gjithësisë nga Kur’ani famëlartë:
“Pasha kohën! Nuk ka dyshim se njeriu është në një humbje të sigurt. Me përjashtim të atyre që besuan, që bënë vepra të mira, që porositën njëri-tjetrin t’i përmbahen të vërtetës dhe që këshilluan njëri-tjetrin të jenë të durueshëm”. (El-Asr, 1-3)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakSfida – Mahathir Mohamad
Artikulli tjetërEdukata e nxënësit të dijes dhe shkaqet ndihmuese për marrjen e saj – Muhammed el-Uthejmin