Dyzet hadithe mbi personalitetin islam – Ali Hasan el-Halebi

Autor:          Ali Hasan el-Halebi
Titulli:          Dyzet hadithe mbi personalitetin islam
Përktheu:     Mburoja.net
Formati:       A5
Faqe:           48
Botues:        Mburoja.net

Ky është një libër konciz i cili përmban dyzet hadithe autentike(1) nga thëniet e bukura të Pejgamberit të Zgjedhur (sallallahu ‘alejhi ue selam) të cilat i përmblodha si përkujtues për veten time dhe vëllezërit e mi. Ato përmbajnë udhëzim për kultivimin e shpirtit, pastrimin e zemrave dhe formësimin e karakterit. Unë vetë nuk kam shtuar asgjë përveç disa fjalëve për të sqaruar dhe shpjeguar çfarëdo të paqartë, që të paraqes titujt e kapitujve që tregojnë lidhjen në mes të haditheve, dhe shënimeve të shkurtëra të mëtutjeshme.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRregullat e agjërimit – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërUrdhërimi për të mirë dhe ndalimi nga e keqja – Shejhul Islam Ahmed ibn Tejmijje