Doracak me rëndësi për kërkuesit e diturisë – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:                Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:                Doracak me rëndësi për kërkuesit e diturisë
Recensent:         Ajni Sinani
Re. gjuhësore:    Mimoza Sinani
Formati:             8.5 x 11
Faqe:                 28
Botues:              Furkan ISM
Vendi:                Shkup, Maqedonia Veriore

Dituria dhe vlera e saj.
Allahu xh.sh. thotë: “Thuaj: A janë të barabartë ata që dinë dhe ata që nuk dinë?” Me të vërtetë vetëm të Zotët e mendjes marrin mësim.” (Ez Zumer, ajeti 9)
“Allahu i lartëson ata që besuan prej jush, i lartëson në shkallë të lartë ata të cilëve u është dhënë dituri.” (Muxhadele, ajeti l1)
“Po Allahut ia kanë frikën nga robërit e Tij vetëm dijetarët.” (Fatir, ajeti 28).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [722.19 KB]

Artikulli paraprakVlera e Kuranit Fisnik dhe ndikimi i tij në ruajtjen dhe pasurimin e gjuhës arabe – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërRecensim i librit “Boshnjakët dhe sfidat e modernitetit” – Dr. Hajredin Hoxha