Derisa të mos e ndryshojnë gjendjen e tyre – Amër Halid

Autor:          Amër Halid
Titulli:          Derisa të mos e ndryshojnë gjendjen e tyre
Përktheu:     Dr. Musli Vërbani
Korrektor:    Burim Bunjaku
Formati:       4.7 x 6.7
Faqe:           223
Botues:        Botues Privat
Viti:             2011
Vendi:          Kaçanik

Vëlla!
Kemi folur shumë për pendimin, mirëpo ajo çka u ndodh për çdo ditë muslimanëve: vrasja, dëbimi, kërcënimi na bën me dije që ta kujtojmë Allahun dhe të pendohemi për së tepërmi. Na bën me dije domosdoshmërinë e kthimit te Allahu, nënshtrimit ndaj Tij, që ta forcojë dhe ta ngritë islamin dhe muslimanët. Për çdo ditë lëndime dhe vrasje të panumërta. Për çdo ditë i ndodhë diçka islamit dhe muslimanëve, dëshirojnë ta shkatërrojnë islamin dhe t’i dëbojnë muslimanët. E gjithë kjo, ndërsa ne flemë thua se nuk ka ndodhur asgjë! Për këtë arsye është e domosdoshme të përkujtohet pendimi dhe kthimi tek Allahu i Lartmadhëruar.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.18 MB]

Artikulli paraprakBindja e thellë në Allahun – Amër Halid
Artikulli tjetërMjetet e vendosmërisë në fenë e Allahut – Amër Halid