BallinaHistori IslameBiografi të personaliteteve islame

Biografi të personaliteteve islame

Dritë në kohën tonë – Mr. Flamur Kabashi

Autor:                     Mr. Flamur Kabashi Titulli:                     Dritë në kohën tonë R. Gjuhësor:            Imer Pantina Ballina & Faqosja:    Afrim Radoniqi Formati:                  4.9 x 6.9 Faqe:   ...

Dijetari dhe zullumqari – Dr. Jusuf Kardavi

Autor:       Dr. Jusuf Kardavi Titulli:       Dijetari dhe zullumqari Formati:    5.9 x 7.9 Faqe:        56 Botuesi:    Sh.B. Logos-A Ky hall kthen kujtesën time në vitin 1949. Në atë kohë isha në mesin e studentëve që i rrëmbyen “qentë e gjuetisë”. Ata na hodhën pas grilave të burgjeve të...

Biografia e Mukbil ibn Hadi el-Uadi’ij – Alban Malaj

Autor:        Alban Malaj Titulli:        Biografia e Mukbil ibn Hadi el-Uadi'ij  Formati:     8.5 x 11 Faqe:         57 Botues:      Selefi.org Viti:           17 dhjetor 2008 Vendi:        Fier Kur Islami u përhap derisa erdhi ndihma dhe ngadhënjimi nga Allahu i Lartësuar, njerëzit...