Dritë në kohën tonë – Mr. Flamur Kabashi

Autor:                     Mr. Flamur Kabashi
Titulli:                     Dritë në kohën tonë
R. Gjuhësor:            Imer Pantina
Ballina & Faqosja:    Afrim Radoniqi
Formati:                  4.9 x 6.9
Faqe:                      58
Tirazhi:                   1000 copë
Botues:                   Viprint
Botimi:                    I parë
Viti:                        2016
Vendi:                     Mitrovicë

Padyshim se gjëja më e rëndësishme në jetën e besimtarit është që ta fitojë kënaqësinë e Allahut të Madhëruar. Mirëpo, për shkak të preokupimeve të shumta ditore dhe jetës dinamike në këtë kohë, pastaj shtimit të mëkateve, dobësimit të adhurimeve, rënies së ambicieve etj, ndodh që besimtari të largohet nga rruga e cila e shpie tek kjo kënaqësi, ashtu që besimi i tij vetëm se bie çdo ditë e më shumë. Andaj edhe po mundohem që me lejen e Allahut të Madhëruar t’i përshkruaj disa prej rasteve të burrave të mëdhenj të kësaj kohe, të kohës së teknologjisë dhe të sprovave, në mënyrë që ta shtojmë besimin, t’i ngjallim ambiciet dhe ta rrisim performancën e lëvizjes sonë drejtë Kënaqësisë së Allahut dhe Xhenetit të Tij, duke e lutur Atë që të na dhuroj sinqeritet në vepra e në fjalë dhe të na mundësoj të përfitojmë prej këtyre fjalëve.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFamilja në Islam – Ebu Bekr Xhabir el-Xhezairi
Artikulli tjetërPërmbledhje e dispozitave të zekatit – Mr. Flamur Kabashi