BallinaMetodologjia (Menhexhi)Grupacionet dhe sektet

Grupacionet dhe sektet

Shejtani i madh – Halid Tuliç

Autor:         Halid Tuliç Titulli:         Shejtani i madh Përktheu:    Grup vëllezërish nga xhamia e Qylit - Gjakovë Formati:      A5 Faqe:          132 Botues:       Privat Viti:            1996 Vendi:         Gjakovë Ka thënë Hudhejfe: “Fitneja (turbullira) e parë e...

Disa bindje të shi’itëve – Abdullah ibn Muhammed

Autor:         Abdullah ibn Muhammed Titulli:         Disa bindje të shi'itëve Përktheu:    Bahri Curri Redaktor:    Rijad Misini                    Arian Kutelli Formati:      8.5 x 11 Faqe:          100 Botues:       IslamHouse Botimi:        I dytë Viti:   ...

Paralajmërim për fitnen e tekfirit – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:         Muhammed Nasiruddin el-Albani Titulli:         Paralajmërim për fitnen e tekfirit Përktheu:    Alban Malaj Formati:      8.5 x 11 Faqe:          45 Botues:       Selefi.org Viti:            2011 Vendi:         Mekë, Arabi Saudite Me të vërtetë çështja e Tekfirit në...