Besimi në librat e Zotit (3) – Dr. Musli Vërbani

Autor:       Dr. Musli Vërbani
Titulli:       Besimi në librat e Zotit (3)
Seria:        Planprogrami i muslimanit të vogël
Formati:    B5
Faqe:        40
Botues:     Autori
Viti:          2004
Vendi:       Kaçanik

“Njerëzit ishin një popull (të fesë së natyrshme, islame), e (kur u përçanë) Allahu dërgoi pejgamberët përgëzues dhe qortues, dhe atyre Ai u zbriti edhe librin me fakte të sakta për
të gjykuar në atë që u kundërshtuan ndërmjet veti.” (EL-BEKARE, 213)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

 

Artikulli paraprakMelaqet e Zotit (2) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërMuhammedi a.s. në shtëpi – Dr. Muhammed Musa Nasr