Testamenti (Vasijeti) – Dr. Musli Vërbani

Autor:            Dr. Musli Vërbani
Titulli:            Testamenti – Vasijeti
Seria:             Fikhu i statutit personal
Korrektura:     Burim Bunjaku
Formati:         A5
Faqe:             33
Botues:          Privat
Viti:               2011
Vendi:            Kaçanik

Lexues të dashur, ky libër është libër që përmban shumë pak fjalë, por që është shumë i rëndësishëm për jetën tënde në botën tjetër. Me këtë punim modest jam munduar vetëm të vë në pah dhe të sqaroj këtë temë, që prej saj të përfitohet dhe të zbatohet. Në kohën e sodit, në viset tona, shumë pak dinë për testamentin, e shumë më pak, apo, për të mos thënë, fare nuk e zbatojnë atë. Këtë e konstatojmë nga shkaku se nuk dëgjojmë dhe nuk lexojmë se dikush ka lënë diçka testament, ndërsa në të kaluarën ky institucion ka qenë
prezent dhe është praktikuar.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakStatuti i familjes – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërTrashëgimia (Faraidi) – Dr. Musli Vërbani