Agjërimi i Muhamedit në Ramazan – Selim el Hilali & Ali Hasen Ali Abdulhamid

Autor:           Selim el Hilali & Ali Hasen Ali Abdulhamid
Titulli:           Agjërimi i Muhamedit në Ramazan
Përktheu:      Unejs Shuajb Murati
Recensent:    Bledar Hoxha
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            80
Botues:         Libraria “Imam Albani”
Botimi:          I dytë
Viti:              2005
Vendi:           Jordani

Allahu i Lartësuar thotë:”Me të vërtetë që muslimanët dhe muslimanet, besimtarët dhe besimtaret, të bindurit dhe të bindurat ndaj Allahut, të drejtit dhe të drejtat, durimtarët dhe durimtaret, të nënshtruarit dhe të nënshtruarat, sadakadhënësit dhe sadakadhënëset, agjëruesit dhe agjërueset, ruajtësit e nderit dhe ruajtëset e nderit, përkujtuesit dhe përkujtueset që e përkujtojnë shumë Allahun me zemër e me gojë, pikërisht për këta Allahu ka përgatitur falje dhe shpërblim të madh.” [El Ahzab: 35].

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakHaxhi dhe katër llojet e njerëzve – Nida Ebu Ahmed
Artikulli tjetërOrientuesi i Shpirtit drejt Pendimit të Sinqertë – Selim el-Hilali