A është muslimani i detyruar të pasojë njërin nga medhhebet – Muhammed bin Sultan Masumi

Autor:         Muhammed bin Sultan Masumi
Titulli:         A është muslimani i detyruar të pasojë njërin nga medhhebet
Përktheu:    Perlat Muslimane
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          73
Botues:       Perlat Muslimane

Muslimanët në qytetet japoneze në Tokio dhe Osaka në lindjen e largët mi shtruan pyetjet e mëposhtme: Cka është islami? Cfarë do të thotë medhheb? A duhet një person i cili është nderuar me pranimin e islamit që të pasoj një nga katër medhhebet? A duhet të jetë Maliki, Hanefi, Shafii, Hanbeli, apo diçka tjetër? Këtë po pyesim sepse ka pasur shumë polemika në vendin tonë. Kur një grup japonez dëshiruan që të konvertohen në islam dhe të nderohen me besim, ata shkuan tek një shoqatë muslimane në Tokio…

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakNgushëllimi ndaj të Goditurve në Fatkeqësi – Imam Muhammed el-Menbaxhi
Artikulli tjetërFemra nën mbrojtjen e Islamit – Muhammed Sherif