Hadithet profetike rreth akides dhe pasimit – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhali

Autor:         Rabi’a ibn Hadi el-Medkhali
Titulli:         Hadithet profetike rreth akides dhe pasimit
Përktheu:    PerlatMuslimane
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          85
Botues:       PerlatMuslimane

Ibn Abasi (radijAllahu anhu) tregon se kur profeti (salAllahu alejhi ue selem) e dërgoi Muadhin për në Jemen i tha: ”Ti vërtet do të shkosh tek një popull i përbërë nga jehudët dhe të krishterët, kështu që le të jetë gjëja e parë në të cilën i thërret dëshmia se nuk meriton të adhurohet me të drejtë askush përveç Allahut, – dhe në një transmetim tjetër, ”Që ta adhurojnë vetëm Allahun”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.40 MB]

Artikulli paraprakSelefite janë të pastër – Salih bin AbdulAziz Alu Shejh
Artikulli tjetërInjoranca Si Arsye – Rashid Ebu Ula