Furnizimi i mirë – Hakem ibn Adil el-Akili

Autor:           Hakem ibn Adil el-Akili
Titulli:           Furnizimi i mirë
Përktheu:      Ali Kasa
Recensent:    Driton Lekaj
Formati:        A5
Faqe:            163
Botues:         IslamHouse
Viti:              2011

Depërtova në këtë libër të dobishëm, të titulluar me “Furnizimi më i mirë”, të vëllait tim inxhinierit Hakem bin Adil bin Hasen Zumu Nuejriu el Akili, dhe e ndjej këtë libër me përfitim e të dobishëm, e që autori i tij me një rrugë të thjeshtë e tërheqëse ka tubuar të preferuarat prej veprimeve… ashtu që në përmbajtjen e tij ai parashtron fjalët, reliket dhe informacionet në një formë tërheqëse, ndërkaq teksa po shëtisja në këtë kopësht të pasur më erdhën në mend këto vargje: O Ti që na bëre për vete me “Furnizimi më i mirë” prej udhëzimit të Dërguarit më të mirë tek soji njerëzor tubove në të gjithësa të kënaq prej dobive që ndriçojnë me udhëzimin mendor.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakEmrat dhe Cilësitë e Allahut – Ismail Bardhoshi
Artikulli tjetërIslami është fe e përsosur – Muhamed Emin Shenkiti