Akideja e selefit dhe dijetarëve të hadithit – Imam es-Sabuni

Autor:         Imam es-Sabuni
Titulli:         Akideja e selefit dhe dijetarëve të hadithit
Përktheu:    Bledar Hoxha
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          45
Botues:       Privat

Po paraqes para duarve të lexuesve dhe vëllezërve të mi muslimanë, këtë libërth të përshtatur në gjuhën shqipe, ashtu që t’u vij atyre sadopak në ndihmë për njohjen e besimit të saktë dhe të vërtetë të Islamit. Vëzhguesi në terrenin e sotëm në mesin e muslimanëve gjen një përzierje dhe ngatërrim të vërtetës me të pavërtetën, të dijes me injorancën dhe të Sunetit me bidatin. Kjo për shkaqe të shumta ndër të cilat mund të përmendim mungesën e literaturës së saktë dhe të nevojshme në këtë temë (temën e Akides).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakNdjej shushurimën, mikun nuk e shoh – Hasan el-Basriu
Artikulli tjetërShërimi i shpirtrave – Imam ibn Hazmi