Vizita e varreve – Shejhul-Islam Ahmed ibn Tejmijje

Autor:         Shejhul-Islam Ahmed ibn Tejmijje
Titulli:         Vizita e varreve
Përktheu:    Bledar Ali
Formati:      A5
Faqe:          90
Botues:       Privat

Disa nga selefët (të parët tanë) kanë thënë: Disa njerëz thërrisnin dhe lutnin Mesihun, Uzeirin dhe melekët. Allahu i Madhëruar tha: “Ata të cilët ju i lutni janë robërit e Mi, ashtu sikurse edhe ju jeni robërit e Mi. Ata shpresojnë mëshirën Time, ashtu sikurse edhe ju shpresoni mëshirën Time. Ata kanë frikë ndëshkimin Tim, ashtu sikurse edhe ju keni frikë ndëshkimin Tim dhe ata afrohen tek Unë, ashtu sikurse edhe ju afroheni tek Unë.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakUdhëtimi – Ebu Hamid el Gazali
Artikulli tjetërHaxhi dhe katër llojet e njerëzve – Nida Ebu Ahmed